Ik ben eerlijk met jullie, ik heb geen tijd om dit blogbericht te typen.
Want, als ik hier eenmaal klaar mee ben moet ik een aantal mailtjes sturen, opdrachten afronden en mijn hoorcollege en mijn agenda voor morgen voorbereiden. Dit, terwijl ik de hele dag al aan het rennen ben van werk, studie en maatschappelijke activiteiten. Ondertussen moet ik deze week twee  columns schrijven voor diverse websites en moet ik mijn essay over de zoektocht naar de Nederlander over twee weken worden gepubliceerd. Ik leef.

Maar waarom dan toch deze update? Ik schrijf deze update omdat ik eigenlijk wil zeggen dat dat wij dankbaar moeten voor het feit dat wij dingen doen die wij leuk vinden. Een oude Chinese wijsgeer zei ooit dat op het moment dat wij werk gaan maken van wat wij leuk vinden, wij eigenlijk niet meer hoeven te werken. Kortom, een vogel die gemaakt is om te vliegen zal nooit last hebben van vliegen.

Daarom beste lezer, laten we de wijsheid van deze wijsgeer meenemen in ons leven en genieten van de mooie dingen in het leven. Tussen alle ontwikkelingen en discussies heen in Nederland moet men vanuit een positieve houding zaken voor elkaar krijgen. Ik ben ontzettend blij dat ik met mensen mag leven die vanuit die positieve houding het verschil willen maken en een bijdrage willen leveren aan het kwalitatieve bestaan van ons land.

Een hele fijne week toegewenst.