Ik ben geboren om jou teksten te laten lezen. Teksten die jou prikkelen en grote vraagstukken van onze tijd stellen. Geloof jij in mijn droom om een belangrijke schrijver te zijn? Steun dan nu de sponsoring van mijn nieuwe laptop, want mijn laptop  en mijn ipad-mini zijn op 22 Maart in het Maagdenhuis gejat. Die laptop was een schild en een wapen die ik de afgelopen tijd heb gebruikt om bijvoorbeeld de volgende woorden te schrijven:

Smelten,
Er bestaat een reden waarom het ijs smelt.
Ik smelt door jou.
Jeetje,
Zie je het niet dan?

Deze woorden zijn afkomstig uit mijn nieuwe poëziebundel getiteld ‘EILAND’ dat in october van dit jaar wordt gepubliceerd. In ruil voor een kleine donatie voor mijn nieuwe laptop krijgt u deze bundel en vele andere diensten gratis. (zie onder aan deze tekst om te zien wat je er allemaal voor terug krijgt).

Smelten – Kiza Magendane (2013)

Een laptop is ook een instrument dat ik gebruik om bijvoorbeeld een opiniestuk naar de Volkskrant te sturen, of stukken te publiceren op Oneworld.nl, Voorbeeld-Allochtoon.nl, devolkskrant.nl, joop.nl of ThePostonline en andere podia.
Een laptop is ook een instrument dat ik gebruik om mijn nieuwe boek getiteld ‘De zoektocht naar de Nederlander’ te schrijven.

Het is daarnaast een instrument dat ik gebruik om te studeren, want ik ben ook een student.
Acht jaar geleden ben ik als vluchteling naar Nederland gekomen. Een land met veel kansen en mogelijkheden.
Ik wil graag stukken schrijven om vanuit een positieve houding andere in Nederland te inspireren en een spiegel voor te houden over kansen die elders in de wereld ontbreken. Ik wil graag mensen kunnen vertellen dat het goed is om tevreden en dankbaar te zijn. Ik wil daarnaast mensen kunnen uitdagen en nieuwe inzichten te verschaffen.

Geloof jij dat ik dat kan en dat het hebben van een laptop mij daarin verder kan helpen?
Kan jij een kop koffie of een biertje missen om mij te steunen met mijn dit goede doel?

Maak dan een kleine of een grote bedrag over naar mijn rekening met als mededeling:
Laptopdonatie, met de vermelding van jouw e-mailadres.

IBAN:  NL42 INGB 0751 8087 25
t.a.v K Magendane


Wat krijg je er voor terug? 
Donatie vanaf 3 Euro              :Poëziebundel digitaal toegestuud

Donatie vanaf  30 Euro           : Poëziebundel op adres en online toegestuurd.

Donatie vanaf 75 euro            :Ik organiseer speciaal een etentje voor jou met inhoud en leuke mensen, plus  je krijgt de poëziebundel gratis toe gestuurd.

Donatie van 150 vanaf           :IIk organiseer speciaal een etentje voor jou met inhoud en leuke mensen, plus werk ik een dag voor jou gratis, uitereraad krjig je mijn pëziebundel gratis mee gestuurd.

Mijn dank is alvast groot!

Ik zal aan het eind transparant aangeven hoeveel er binnen gekomen is en welke laptop ik gekocht heb.